Skip to main content

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? BEL 0495-492366

APK

APK – oftewel Algemene Periodieke Keuring – is door de overheid wettelijk verplicht gesteld om te controleren of uw auto of motor nog voldoet aan de normen voor verkeersveiligheid, of uw voertuig nog op de juiste manier geregistreerd staat en ook voldoet aan de milieunormen. Op de website www.rdw.nl kunt u nakijken wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Dit is afhankelijk van de datum van eerste toelating en het soort auto.
  • Controle algehele voertuig (conform RDW-richtlijnen)
  • APK benzine
  • APK diesel
  • APK overige brandstofsoorten
Belt u ons gerust voor een afspraak op 0495-492 366 of kom gewoon even langs op de Nieuwstraat 104 in Budel. De koffie is altijd vers!
logo bovag

GROOT EN KLEIN ONDERHOUD EN REPARATIES

Wilt u voorkomen dat uw auto u onderweg in de steek laat? Laat dan regelmatig onderhoud plegen aan uw auto door middel van een grote of kleine beurt. Het kan verleidelijk zijn om te besparen op onderhoud en af en toe een jaartje over te slaan, maar u neemt daarmee onnodige risico’s en het kan u zelfs duur komen te staan. Als u nalatig bent geweest met onderhoud en u raakt betrokken bij een ongeval, dan kan uw verzekering nog wel eens moeilijk gaan doen bij de schade-uitkering. Een auto die regelmatig en goed is onderhouden, zal ook makkelijker in te ruilen of te verkopen zijn. Autobedrijf Hompes Budel voor elke reparatie aan uw gehele voertuig, bijvoorbeeld de motor, versnellingsbak, onderstel of vervanging van distributieriemen en -kettingen. Wij beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en kunnen elke storing uitlezen.
Laat het onderhoud van uw auto dus over aan onze vakbekwame en betrouwbare monteurs. Hij is bij hen in vertrouwde handen en u kunt onbezorgd en veilig de weg op!
Neem voor een prijsopgave voor een kleine of grote beurt of een reparatie, gerust telefonisch contact met ons of kom gewoon even langs in Budel.

Kleine of grote beurt?

Ongeacht hoeveel kilometersu per jaar rijdt: het is aan te bevelen om uw auto minstens één keer per jaar naar de garage te brengen voor onderhoud.
Afhankelijk van het aantal kilometers kiest u voor de kleine of grote beurt.

Wanneer?

Onderhoud voeren wij uit op maat, waarbij de fabrieksopgave ons uitgangspunt is.
Waar nodig kunnen wij door onze ervaring met bepaalde auto’s en types of bedrijfsomstandigheden met u in overleg deze onderhoudsintervallen aanpassen.

Waarom?

  • U rijdt veilig en komt niet voor verrassingen te staan
  • U behoudt de fabrieksgarantie
  • U weet wat u te wachten staat aan onderhoud
  • Kosten blijven beheersbaar
  • Apk gratis bij een grote beurt
  • Uw auto is aantrekkelijker voor potentiële kopers

BANDENSERVICE

Kwalitatief goede banden onder uw auto kunnen van levensbelang zijn. Banden en remmen zijn de onderdelen van een auto die het meest gebruikt worden en zullen dan ook sneller slijten. Versleten banden of banden die niet goed uitgebalanceerd zijn, kunnen zelfs een gevaar opleveren voor u, uw passagiers en andere weggebruikers. Laat uw banden daarom regelmatig gratis door ons checken. Autobedrijf Hompes levert en monteert alle merken en maten, zomer-, winter- en all weather banden en natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen of balanceren.

STORINGSDIAGNOSE

Vandaag de dag zitten de auto’s vol elektronica. Op het moment dat zich een storing voordoet, brandt er een controlelampje op uw dashboard of klinkt een waarschuwingspiepje. De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Om de juiste diagnose te kunnen vaststellen, zal uw auto moeten worden aangesloten op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout kan uitlezen. Autobedrijf Hompes beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur en over uitstekend opgeleide en vakbekwame monteurs. Wij zorgen ervoor dat uw storing snel en goed wordt verholpen en dat u onbezorgd uw weg kunt vervolgen!

SCHADEHERSTEL EN AFWIKKELING

Enorm vervelend maar het kan de beste overkomen! U heeft schade aan uw auto opgelopen. Autobedrijf Hompes Budel zorgt voor een objectieve taxatie en zal uw voertuig snel en vakkundig repareren in overleg met uw verzekeraar. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het aan te bevelen dat u een controle laat uitvoeren door een betrouwbare garage. Sommige schades zijn op het oog niet zichtbaar, maar kunnen wel degelijk aanwezig zijn en dan kan de veiligheid van u en uw mede-weggebruikers in het geding zijn. Te lang wachten kan er ook voor zorgen dat de schade toeneemt, doordat er roest optreedt bij krassen of deuken. Dus bij schade? Bel ons of kom even langs.