Skip to main content

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? BEL 0495-492366

Zoekt u een vertrouwde garage waar persoonlijk contact, uitstekende service en betrouwbaarheid vanzelfsprekend is? Dan bent u van harte welkom bij Hompes Autobedrijf in Budel. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Onze monteurs zijn ervaren, vakbekwaam, geven u een transparant en eerlijk advies en zoeken voor u de beste en goedkoopst mogelijke oplossing.
Of het nu APK is, afwikkeling van schade, bandenservice, reparatie, groot of klein onderhoud, reinigen van uw aircosysteem, of gewoon even snel een lampje vervangen: belt u ons gerust voor een afspraak of een prijsopgave. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur. Onze monteurs staan borg voor een snelle en vakkundige reparatie en keuring. Vervangend vervoer is uiteraard geen probleem en een heerlijk kopje koffie staat altijd voor u klaar!
autobedrijf hompes

KENTEKENLOKET

Wij zijn aangesloten bij Kentekenloket. Een organisatie met meer dan 750 RDW-erkende bedrijven. Dus heeft u een auto gekocht van een particulier? Zorg dan dat het kenteken op uw naam gezet wordt. Dat kan dus voortaan bij Hompes Autobedrijf en u hoeft niet meer naar een postkantoor. Ook is het mogelijk om het kenteken van uw auto, motor, brommer of scooter die langere tijd niet gebruikt wordt, te laten schorsen bij ons Kentekenloket. Wij voeren dan ook nog eens een gratis en deskundige kilometercheck uit. Een aankoopkeuring is soms ook aan te raden. Een prettig en veilig gevoel!

APK Keuring

Snel en veilig de weg op? Met de APK keuring van Autobedrijf Hompes kan dat geregeld worden.

Onderhoud

Autobedrijf Hompes biedt zowel klein- als grootonderhoud. Altijd weer veilig op de weg!

Reparaties

Door het brede A-merk assortiment van Autobedrijf Hompes, hoef je nooit lang te wachten op je reparatie.

Accessoires

Bij Autobedrijf Hompes kun je terecht voor de nieuwste accesoires en onderdelen voor jouw auto.